BLI MODELL

HVEM VIL BLI MODELL?

Vi søker etter mennesker som virkelig har lyst til å bli modell og har et glimt i øyet! Vårt eneste krav er: ALDRI si at det ikke kan bli en modell av deg!

Før i tiden var det kun de tynneste, de peneste, de høyeste som fikk muligheten til å bli en stjerne. Men i dagens samfunn vil vi ha “en av folket”, altså en som vi kan relatere til.

Vi søker derfor både modeller og skuespillere i alle aldre, kjønn, høyder og størrelser.

Skuespiller: de som søker vil i utgangspunktet få relativt små roller, men vil kunne utvikle seg og få større roller etterhvert. Vi vil også hjelpe de som har det lille ekstra og som er naturtalenter til å utvikle seg – helt uten ekstra kostnad!

Modell: Etter at søknaden har blitt godkjent og registreringen hos Norwegian Models er fullført, vil modellen begynne å få diverse oppdrag på diverse lokasjoner for utallige kunder.

Application Form

Please fill all of the required fields

MODELLER

Etter at nye kandidater har sendt inn en søknad og blitt akseptert til å bli en del av Norwegian Models, vil modellens opplysninger samt bilder og katalog bli sendt til en rekke eksklusive firmaer i store deler av verden.

På denne måten vil våre nyetablerte modeller få sjansen til å kunne jobbe i utlandet, samt få større og bredere erfaring ved å jobbe på kryss og tvers.

For mer informasjon; kan du sende inn en søknad eller skrive til oss.

SKUESPILLERE

I nyere tid foretrekker flere og flere produsenter “mannen i gaten” fremfor muskuløse skuespillere som ingen seere kan på noen måte relatere seg til.

Så nå kan alle som har talent rett og slett få muligheten til å bli skuespiller!

Etter at nye kandidater har sendt inn en søknad og blitt akseptert til å bli en del av Norwegian Models, vil skuespilleren få muligheten til å ta del i reklamer og filmer produsert av oss og våre samarbeidspartnere. I startfasen vil skuespilleren få små roller, men de som har et glimt i øyet og vil fortsette i dette yrket vil få muligheten til å gjøre seg kjent verden over og jobbe sammen med verdenskjente produsenter.

For mer informasjon; kan du sende inn en søknad eller skrive til oss.

SÅ HVA VENTER DU PÅ?!
KOM I GANG NÅ MED EN GANG:

Send oss en e-mail med ditt fulle navn, kontaktopplysninger og et par bilder av deg selv 

(vi ønsker kun anstendige bilder).

NB! Skriv fulle navnet ditt + fødselsåret ditt i emnefeltet

soknad@norwegianmodels.no