BLI MODELL

HVEM VIL BLI MODELL?

Vi søker etter mennesker som virkelig har lyst til å bli modell og har et glimt i øyet! Vårt eneste krav er: ALDRI si at det ikke kan bli en modell av deg!

Før i tiden var det kun de tynneste, de peneste, de høyeste som fikk muligheten til å bli en stjerne. Men i dagens samfunn vil vi ha “en av folket”, altså en som vi kan relatere til.

Vi søker derfor både modeller og skuespillere i alle aldre, kjønn, høyder og størrelser.

Skuespiller: de som søker vil i utgangspunktet få relativt små roller, men vil kunne utvikle seg og få større roller etterhvert. Vi vil også hjelpe de som har det lille ekstra og som er naturtalenter til å utvikle seg – helt uten ekstra kostnad!

Modell: Etter at søknaden har blitt godkjent og registreringen hos Norwegian Models er fullført, vil modellen begynne å få diverse oppdrag på diverse lokasjoner for utallige kunder.

Application Form

Please fill all of the required fields

Deprecated: Required parameter $dompdf follows optional parameter $paper in /customers/2/0/5/norwegianmodels.no/httpd.www/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/vendor/dompdf/dompdf/src/Adapter/CPDF.php on line 111 Deprecated: Required parameter $dompdf follows optional parameter $paper in /customers/2/0/5/norwegianmodels.no/httpd.www/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/vendor/dompdf/dompdf/src/Canvas.php on line 27

MODELLER

Etter at nye kandidater har sendt inn en søknad og blitt akseptert til å bli en del av Norwegian Models, vil modellens opplysninger samt bilder og katalog bli sendt til en rekke eksklusive firmaer i store deler av verden.

På denne måten vil våre nyetablerte modeller få sjansen til å kunne jobbe i utlandet, samt få større og bredere erfaring ved å jobbe på kryss og tvers.

For mer informasjon; kan du sende inn en søknad eller skrive til oss.

SKUESPILLERE

I nyere tid foretrekker flere og flere produsenter “mannen i gaten” fremfor muskuløse skuespillere som ingen seere kan på noen måte relatere seg til.

Så nå kan alle som har talent rett og slett få muligheten til å bli skuespiller!

Etter at nye kandidater har sendt inn en søknad og blitt akseptert til å bli en del av Norwegian Models, vil skuespilleren få muligheten til å ta del i reklamer og filmer produsert av oss og våre samarbeidspartnere. I startfasen vil skuespilleren få små roller, men de som har et glimt i øyet og vil fortsette i dette yrket vil få muligheten til å gjøre seg kjent verden over og jobbe sammen med verdenskjente produsenter.

For mer informasjon; kan du sende inn en søknad eller skrive til oss.

SÅ HVA VENTER DU PÅ?!
KOM I GANG NÅ MED EN GANG:

Send oss en e-mail med ditt fulle navn, kontaktopplysninger og et par bilder av deg selv 

(vi ønsker kun anstendige bilder).

NB! Skriv fulle navnet ditt + fødselsåret ditt i emnefeltet

soknad@norwegianmodels.no